Novinky v sekci DALŠÍ DÁRKY - DEKORACE
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod. a na mailu jsme pořád!)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.12.2022
Máme novou sekci
Nezahálíme, a proto jsme otevřeli novou sekci DEKORACE, kde najdete nejrůznější šik a praktické věci i pro domácnost. číst celé
14.12.2022
Všechny síťovky v nabídce skladem!!!
Originální dárek? Pak třeba ručně vyráběné tašky na nákupy, do práce i pro zábavu! číst celé
12.12.2022
ANDÍLCI
Krásné postavičky andílků vhodné jako dekorace i jako amulet. Několik barevných provedení. Nyní v ceně 200 Kč. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dekorativní košík z recyklovaného papíru
25.01.2023 Novinky
Dekorativní košík z recyklovaného papíru
Životní prostředí je něco, co se týká každého z nás. Ale každý z nás k němu jinak přistupuje a každý má jiné možnosti nějakým aktivnějším způsobem pro... číst celé
Jaký dárek pro malé miminko?
30.11.2022 Rady a tipy
Jaký dárek pro malé miminko?
Máte v okolí pár, kterému se narodilo miminko? Pak byste možná měli přemýšlet nad tím, jaký dárek pro něj vymyslet. Protože nový život by se měl krásn... číst celé
První hračka pro dítě? Hračka chobotnička!
11.11.2022
První hračka pro dítě? Hračka chobotnička!
Hledáte krásnou hračku? Třeba PRVNÍ hračku pro vaše dítě? Nebo něco, co potěší, s čím si děti rozumí a co je bude bavit? První hračka chobotnička, to ... číst celé
Zobrazit všechny články
Síťovky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dekorativní košík z recyklovaného papíru
25.01.2023 Novinky
Dekorativní košík z recyklovaného papíru
Životní prostředí je něco, co se týká každého z nás. Ale každý z nás k němu jinak přistupuje a každý má jiné možnosti nějakým aktivnějším způsobem pro... číst celé
Jaký dárek pro malé miminko?
30.11.2022 Rady a tipy
Jaký dárek pro malé miminko?
Máte v okolí pár, kterému se narodilo miminko? Pak byste možná měli přemýšlet nad tím, jaký dárek pro něj vymyslet. Protože nový život by se měl krásn... číst celé
První hračka pro dítě? Hračka chobotnička!
11.11.2022
První hračka pro dítě? Hračka chobotnička!
Hledáte krásnou hračku? Třeba PRVNÍ hračku pro vaše dítě? Nebo něco, co potěší, s čím si děti rozumí a co je bude bavit? První hračka chobotnička, to ... číst celé
Něco pro sestru? Něco pro tetu? Něco pro kamarádku? Máme tipy na dárky!
12.10.2022 Rady a tipy
Něco pro sestru? Něco pro tetu? Něco pro kamarádku? Máme tipy na dárky!
Určitě to znáte. I několikrát do roka může nastat situace, kdy prostě budete hledat něco, čím byste potěšili své blízké. A každá příležitost si zaslou... číst celé

Copyright © 2021 - 2022 NejenDARKYcz. Všechna práva vyhrazena. Designed by LNR
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz