Doprava ZDARMA u objednávky nad 500 Kč.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod. a na mailu jsme pořád!)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.09.2022
Super hračky v nové sestavě
HEJNO nových chobotnic? Jasněže! VYBÍREJTE NEJLEPŠÍ HRAČKY na www.NejenDarky.cz číst celé
19.09.2022
Kreativní hračky i pro děti
Vybírejte z naší bohaté nabídky kreativních hraček! VYBÍREJTE! číst celé
12.08.2022
Rozkošní hadi!!!!
Začali jsme pro vás vyrábět nové hračky - dekorace - roztomilé hady! Najdete je zde! číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Anděl je prostě symbol
26.09.2022 Novinky
Anděl je prostě symbol
Anděl je bytost, kterou si nějakým způsobem představuje každý z nás. Obvykle jde o osobu s kladnými vlastnostmi, hodnou, mírnou, chránící a opatrující... číst celé
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
21.09.2022 Rady a tipy
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
Chladnější počasí s sebou přináší i nutnost změny šatníku. Letní lehké věci se mní za bundy a kabáty, do skříně přibydou mikiny i svetry. Jak ale neno... číst celé
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
19.09.2022 Rady a tipy
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
Nejlepší dárek pro dítě je samozřejmě hračka. Kdo by si nepamatoval, jaké to je, dostat krásnou hračku. A proto pokud hledáte dárek pro holčičku nebo ... číst celé
Zobrazit všechny články
Síťovky

Ochrana osobních údajů e-shopu nejendarky.cz
  1. Provozovatel webu: Ladislava Ráčková, se sídlem: Měnín 346, identifikační číslo: 11782374 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese nejendarky.info@gmail.com

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nejendarky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Anděl je prostě symbol
26.09.2022 Novinky
Anděl je prostě symbol
Anděl je bytost, kterou si nějakým způsobem představuje každý z nás. Obvykle jde o osobu s kladnými vlastnostmi, hodnou, mírnou, chránící a opatrující... číst celé
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
21.09.2022 Rady a tipy
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
Chladnější počasí s sebou přináší i nutnost změny šatníku. Letní lehké věci se mní za bundy a kabáty, do skříně přibydou mikiny i svetry. Jak ale neno... číst celé
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
19.09.2022 Rady a tipy
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
Nejlepší dárek pro dítě je samozřejmě hračka. Kdo by si nepamatoval, jaké to je, dostat krásnou hračku. A proto pokud hledáte dárek pro holčičku nebo ... číst celé
Originální dárek pro každou ženu
18.09.2022 Rady a tipy
Originální dárek pro každou ženu
Ať už řešíte Vánoce nebo třeba jen hledáte dárek k svátku nebo narozeninám, možná toužíte darovat něco originálního. Zvlášť, když chcete podarovat něj... číst celé
Copyright © 2021 - 2022 NejenDARKYcz. Všechna práva vyhrazena. Designed by LNR
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz