Doprava ZDARMA u objednávky nad 500 Kč.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod. a na mailu jsme pořád!)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.09.2022
Super hračky v nové sestavě
HEJNO nových chobotnic? Jasněže! VYBÍREJTE NEJLEPŠÍ HRAČKY na www.NejenDarky.cz číst celé
19.09.2022
Kreativní hračky i pro děti
Vybírejte z naší bohaté nabídky kreativních hraček! VYBÍREJTE! číst celé
12.08.2022
Rozkošní hadi!!!!
Začali jsme pro vás vyrábět nové hračky - dekorace - roztomilé hady! Najdete je zde! číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Anděl je prostě symbol
26.09.2022 Novinky
Anděl je prostě symbol
Anděl je bytost, kterou si nějakým způsobem představuje každý z nás. Obvykle jde o osobu s kladnými vlastnostmi, hodnou, mírnou, chránící a opatrující... číst celé
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
21.09.2022 Rady a tipy
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
Chladnější počasí s sebou přináší i nutnost změny šatníku. Letní lehké věci se mní za bundy a kabáty, do skříně přibydou mikiny i svetry. Jak ale neno... číst celé
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
19.09.2022 Rady a tipy
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
Nejlepší dárek pro dítě je samozřejmě hračka. Kdo by si nepamatoval, jaké to je, dostat krásnou hračku. A proto pokud hledáte dárek pro holčičku nebo ... číst celé
Zobrazit všechny články
Síťovky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Anděl je prostě symbol
26.09.2022 Novinky
Anděl je prostě symbol
Anděl je bytost, kterou si nějakým způsobem představuje každý z nás. Obvykle jde o osobu s kladnými vlastnostmi, hodnou, mírnou, chránící a opatrující... číst celé
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
21.09.2022 Rady a tipy
Šátek je víc než jen další kousek v šatníku
Chladnější počasí s sebou přináší i nutnost změny šatníku. Letní lehké věci se mní za bundy a kabáty, do skříně přibydou mikiny i svetry. Jak ale neno... číst celé
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
19.09.2022 Rady a tipy
Darujte dětem hračky! Co vděčnějšího může být?
Nejlepší dárek pro dítě je samozřejmě hračka. Kdo by si nepamatoval, jaké to je, dostat krásnou hračku. A proto pokud hledáte dárek pro holčičku nebo ... číst celé
Originální dárek pro každou ženu
18.09.2022 Rady a tipy
Originální dárek pro každou ženu
Ať už řešíte Vánoce nebo třeba jen hledáte dárek k svátku nebo narozeninám, možná toužíte darovat něco originálního. Zvlášť, když chcete podarovat něj... číst celé
Copyright © 2021 - 2022 NejenDARKYcz. Všechna práva vyhrazena. Designed by LNR
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz