Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.11.2021
Andělé
Doslova andělský dárek!!! https://www.nejendarky.cz/AKCE-2-Vanocni-andele-za-vyhodnou-cenu-d110.htm číst celé
03.11.2021
DOPRAVA ZDARMA
Pro objednávky nad 500,- Kč číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.11.2021 Novinky
Síťovka z chemlonky nebo příze vám zpestří nákupy i den
Inspirovali jsme se tradiční českou síťovkou a zkusili vytvořit vlastní kousky. A ty vám s radostí nabízíme. Ručně vyráběné háčkované síťovky. Většina... číst celé
03.11.2021 Rady a tipy
Dárky k vyzvednutí i v Brně
Přemýšlíte nad tím, jak co nejvíc potěšit své blízké a zároveň zbytečně moc neutratit? Určitě. Když si dáte záležet, tak můžete vybrat dárek, který ni... číst celé
26.10.2021 Rady a tipy
Dárky na Vánoce je vhodné koupit už na podzim
Mikuláš a Vánoce se kvapem blíží, i když to venklu ještě není znát. Máme totiž krásný podzim. číst celé
Zobrazit všechny články
Síťovky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Síťovka z chemlonky nebo příze vám zpestří nákupy i den
22.11.2021 Novinky
Síťovka z chemlonky nebo příze vám zpestří nákupy i den
Inspirovali jsme se tradiční českou síťovkou a zkusili vytvořit vlastní kousky. A ty vám s radostí nabízíme. Ručně vyráběné háčkované síťovky. Většina... číst celé
Dárky k vyzvednutí i v Brně
03.11.2021 Rady a tipy
Dárky k vyzvednutí i v Brně
Přemýšlíte nad tím, jak co nejvíc potěšit své blízké a zároveň zbytečně moc neutratit? Určitě. Když si dáte záležet, tak můžete vybrat dárek, který ni... číst celé
Dárky na Vánoce je vhodné koupit už na podzim
26.10.2021 Rady a tipy
Dárky na Vánoce je vhodné koupit už na podzim
Mikuláš a Vánoce se kvapem blíží, i když to venklu ještě není znát. Máme totiž krásný podzim. číst celé
Naše taška síťovka je skvělým doplňkem k outfitu
19.10.2021 Rady a tipy
Naše taška síťovka je skvělým doplňkem k outfitu
Nejen luxusní kožené kabelky, ale i běžné tašky by měly (nebo mohly) plnit určité nároky na eleganci, vkus a styl každé majitelky. A to právě naše kab... číst celé
Copyright © 2021 NejenDARKYcz. Všechna práva vyhrazena. Designed by LNR
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz