Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod. a na mailu jsme pořád!)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.05.2022
Luxusní pečlivě propracované háčkované šátky
Nově nabízíme řadu ručně háčkovaných šátků různých barev!! Šátky jsou vhodné na zimu i chladnější dny po zbytek roku. číst celé
29.04.2022
Pohodlné pantofle na doma
Zahájili jsme výrobu domácích pantoflí! číst celé
15.09.2021
Krásné komplety pro miminka - nově v nabídce!
Máme nové super sety pro miminka. Hledáte neobyčejně pěkný dárek pro miminko ve věku 2-4 měsíce? Máme jej pro vás! Hodí se i jako dárek k narození mim... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.03.2022 Rady a tipy
Luxusní dětské sety pro každou příležitost
Kojenecké oblečení patří mezi to nejdůležitější, co je potřeba pořídit malému miminku. Pokud jste hrdými rodiči nebo blízkými přáteli či příbuznými, k... číst celé
09.02.2022 Novinky
Háčkované dárky za pár korun
Potěšit své blízké můžete i velmi jednoduchým způsobem. Například když jim budete darovat něco od srdce. Například něco krásného a háčkovaného. Ručně ... číst celé
21.12.2021 Rady a tipy
Dárek k narození miminka? Snadno a vkusně!
Narození miminka je veliká věc pro každou rodinu. To je přece jasné. A je zcela jedno, jestli je očekávaným potomkem holčička nebo chlapeček. Nový živ... číst celé
Zobrazit všechny články
Síťovky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Luxusní dětské sety pro každou příležitost
20.03.2022 Rady a tipy
Luxusní dětské sety pro každou příležitost
Kojenecké oblečení patří mezi to nejdůležitější, co je potřeba pořídit malému miminku. Pokud jste hrdými rodiči nebo blízkými přáteli či příbuznými, k... číst celé
Háčkované dárky za pár korun
09.02.2022 Novinky
Háčkované dárky za pár korun
Potěšit své blízké můžete i velmi jednoduchým způsobem. Například když jim budete darovat něco od srdce. Například něco krásného a háčkovaného. Ručně ... číst celé
Dárek k narození miminka? Snadno a vkusně!
21.12.2021 Rady a tipy
Dárek k narození miminka? Snadno a vkusně!
Narození miminka je veliká věc pro každou rodinu. To je přece jasné. A je zcela jedno, jestli je očekávaným potomkem holčička nebo chlapeček. Nový živ... číst celé
Síťovka z chemlonky nebo příze vám zpestří nákupy i den
22.11.2021 Novinky
Síťovka z chemlonky nebo příze vám zpestří nákupy i den
Inspirovali jsme se tradiční českou síťovkou a zkusili vytvořit vlastní kousky. A ty vám s radostí nabízíme. Ručně vyráběné háčkované síťovky. Většina... číst celé
Copyright © 2021 - 2022 NejenDARKYcz. Všechna práva vyhrazena. Designed by LNR
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz